Get Adobe Flash player

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

tkez-konyha2011res.jpg

Vendégházunk kétszintes, szobái a földszinten helyezkednek el. A vendégház felső szintjén, mely kintről külön bejáratú, a mi lakásunk található. Vendégházunkban három kiadó franciaágyas szoba áll a kedves vendégek szolgálatára. A franciaágyakon kívül a szobák rendelkeznek kihúzható 2 személyes fotelágyakkal is, így egy szobában akár 4 főt is tudunk fogadni.  Mind a három szoba privát zuhanyzós fürdőszobával van felszerelve. Minden szobában található fagyasztós hűtőszekrény, kábel TV 40 fogható csatornával, ventillátor, ruhaszárító és hajszárító. A szobákhoz biztosítunk kétméretű törülközőt, szappant, toalett papírt. Mindegyik szobát úgy próbáltuk berendezni, hogy minél kellemesebb, pihentetőbb környezetet biztosítson a hozzánk ellátogató vendégeknek. Kisgyerekkel érkező családoknak a szobához tudunk biztosítani kiságyat, kiskádat, és gyerekágyneműt, az étkezőben pedig etetőszéket. Vendégházunk teljesen felújított.
A szobák mellett egy komplett, felszerelt konyha is található, tűzhellyel, kávéfőzővel, melegszendvics-sütővel, kenyérpirítóval, vízforralóval, mikrohullám sütővel. A konyhaszekrények teljesen berendezettek, edény-, evőeszköz garnitúra, pohárkészlet…stb. megtalálható bennük.

 

A konyha mellett egy étkező is megtalálható, ahol a vendégek kényelmesen el tudják fogyasztani reggelijüket, ebédjüket, vacsorájukat.
A bejárati ajtónál egy terasz helyezkedik el dohányzóasztallal és székekkel, a kertben megengedett a dohányzás, házon belül kérjük mellőzni szíveskedjenek.

Vendégházunkban WIFI-hálózat van, a házon belül és a kert egész területén az internethozzáférés biztosított. Mosási és vasalási lehetőséget  tudunk biztosítani.

                                                                                                                                             

    

A szobák érkezés napján 14 órától 20 óráig átvehetők, a távozás napján kérjük a szobákat délelőtt 10-ig elhagyni. Ettől eltérő időben való érkezésre / távozásra csak előzetes egyeztetés alapján van lehetőség.

 

Kutyabarát vendégház vagyunk ezért kutyákat fogadunk!  Csak szobatiszta, viselkedni tudó kutyáknak  áll módunkban szállást adni. Kutyát szobában egyedül hagyni csak szállító boxban vagy ketrecben lehetséges. Házon belül csak a szobákban tarthatóak. Az udvaron a kutyáknak egy kis elzárt részen biztosítani tudunk egészségügyi séta lehetőséget, de a kert egyéb részén nem tartózkodhatnak. A vendégház közelében hatalmas nagy rét található, ahová a kutyákat szabadon el lehet vinni sétálni, játszani. 

 

Udvar

Vendégeink számára saját, kapun belüli térköves parkolóval rendelkezünk. A kertben van még egy terasz, amin szalonnasütő, bográcsozó, kerti garnitúra és napozóágyak találhatók. Az udvar többi része gyep, ahol a gyerekek kedvükre hancúrozhatnak.

A kapu elektromosan működik, a vendégeink számára saját távirányítót, kapu- és szobakulcsot biztosítunk  itt tartózkodásuk ideje alatt.

        

 

Szobát tudnak foglalni a kezdőoldalon lévő Szobafoglalás szövegre kattintva, vagy a honlapon megtalálható elérhetőségek bármelyikén.